Dick-en-Lanny-op-reis.reismee.nl

Paaseiland

Lieve allemaal,

We zitten hier midden in het feest gewoel met allerlei festiviteiten om ons heen. Voordat het festival begon werd er druk geoefend met zingen en dansen in de lokale gymzaal schuin tegenover ons. Dat was onzettend leuk en iedereen had er plezier in. We waren dan ook bang dat het echte optreden zou tegenvallen, maat dat was niet zo, alleenwaren die repetities iets intiemer en konden we het echte optreden slechts van een afstand zien. De openingsavond stond bol van de toespraken en het optreden van de gemeente ambtenaren, de presentatie van de 2 missenen de Kai Kai groep,die van touw kop en schotel en bh's maakten. Slaapverwekkend! De volgende dag zijn we naar de triathlon gaan kijken die in de krater van de vulkaan plaatsvond. Dat waren mannen met mooie blote billen in een pikant schaamlapje gehuld die zwommen in de krater, daarna met trossen bananen om hun nek om het meer moesten rennen en ook nogmoesten kanoenin een zelfgemaakte kano van (volgens Jit) bananenschillen, maar wij denken bananen bladeren.' s avonds onder het genot van een drankje en een hapje een aantal fantastische groepen zien zingen en danse,. Werd een latertje, vooral omdat hier alles veel later begint dan ooit is aangekondigd.De volgende dag slaapt de hele middenstand zijn roes uit en zijn er diverse winkels niet open voor een uur of 11. Vandaag hebben we ons weer op de beelden van het eiland geconcentreerd en weer prachtige dingen gezien.

We zijn blij met al jullie reacties en genieten daarvan

liefs Dick en Lanny

Wouter

Goed om te horen dat jullie het ook op Paaseiland naar jullie zin hebben. Het is toch een klein beetje aan ons te wijten dat jullie die hele oceaan hebben moeten oversteken om blote konten en bananenschillen te aanschouwen.
Geniet nog van het laatste deel van jullie reis.

groet,

Wouter

J3

Denk dak er toch maar keertje naar toe moet :-). klinkt zo goed allemaal. Afwisselend programma.
Nou nog een vraag. Volgens mij schrijf Dick vaak de weblogs. Meningen blijken daarover te verschillen. De eruit rammelende vulling was dan ook volgens mij van Dick en niet van Arend, zeg maar. Klopt? Als jullie opschieten maak je de elfstedentocht nog mee (de koorts is hoog, de dooi nabij. De elfstedentoch verdringt nieuws over Libië, Syrië.

Jit

De dames waren wel heel erg opgewonden over de blote konten van de krijgers .Lanny heeft er een hele fotorapportage aan gewijd zodat jullie er ook nog van kunnen genieten.Dick en ik vonden dit nogal sexistisch terwijl wij niets mogen zeggen over de korte rokjes of de dames barsten in woede uit. Eerlijk?

Cathelijn

Jaloersmakende verhalen... Ik ga die foto`s maar eens goed bekijken;-)
Hier is het land in verdriet gedompeld; de rayonhoofden hebben net aangekondigd dat de elfstedentocht er niet gaat komen...
Jullie kunnen dus met een gerust hart daar genieten!