Dick-en-Lanny-op-reis.reismee.nl

Thermas de las Reyes

Lieve allemaal,

Wij zaten in Foz de Iguacu en dat is aan Braziliaanse zijde. Niet helemaal handig omdat alles zich afspeelt aan de Argentijnse kant en wij iedere keer de grens over moesten en dat kost heel veel tijd soms wel 2 uur. ( we hebben dat een keer of4 gedaan) . De laatste keer was dus gisteren om van Iguacu naar Salta te vliegen en helaas is dat via BUE (Buenos Aires). Om 10.00uur´s morgens vertrokken en om 22.00 uur ´s avond aangekomen in Salta. 3 uur vertraging en volgens onze ophaal mijnheer vanwege het slechte weer! Even snel het grote plein verkend met een drankje en de volgende dag vroeg op pad om onze huur auto op te halen en naar Jujyu te vertekken. Prachtig landschap heel groen en wat bergen om ons heen. Lekker rustig om te wennen aan het rijden in Argentinie. Het is soms niet duidelijk waar je moet rijden omdat je aan twee kanten wordt ingehaald en niemand voor voetgangers op een zebra stopt. Wij doen dat voor de zekerheid maar wel en al swingend (vanwege de grote gaten in het wegdek) vinden wij onze weg. Het was even zoeken naar ons hotel dat uiteindelijk ver buiten Jujyu bleek te liggen. En dat alles dankzij Dick die in zijn beste spaans de weg ging vragen.Een spa oord in de middel of nowhere in de bergen. Helaas is het zwaar bewolkt, maar dat mag de pret niet drukken. Zaten we gisteren nog in een zeer eenvoudig hoteletje, vroegen we ons vandaag af of we wel goed zaten. Prachtig hier.( moet een aanrader van reisbureau Weijtens zijn geweest!)

Tot zover weer,

Liefs Dick en Lanny

lokje coenegracht

Leuk om jullie belevenissen ook de route via de kaart te kunnen volgen. Ik vind het wel stoer met een auto door Argentinië waar iedereen links en rechts inhaalt. Zo te horen gaat het prima met jullie.
lfs J1

Jit en Hedy

Ja Hedy heeft ook in El Calafate voor een voortreffelijk hotel gezorgd met uitzicht op meer en besneeuwde bergen. Maar zo genoeg anders worden jullie maar jaloers

Han

Jaloers worden we toch wel, daar hoef je alleen maar de luchten op de foto's met het uizicht uit het raam hier te vergelijken :-(