Dick-en-Lanny-op-reis.reismee.nl

Argentinie

Lieve allemaal,

Leuk om ook van Han en Loeke te horen ( en Anki en Joes en Lok)

Inmiddels hebben we er alweer een hele tocht opzitten. Na Thermas de Reyes het spa oord waar we helaas regen hadden, maar omdat er een thermaalbad was van 35 graden was het geen straf om daar in de regen in te zitten. Vanwege de regen raadde het hotel ons af om onze route via een secundaire weg te vervolgen. Jammer want dat leek ons wel leuk. Dus dan maar over de gewone weg, eerst nog wat in de wolken, maar naarmate de dag vorderde werd het alsmaar helderder en geloof je je ogen niet zo mooi en verschillens als de bergen hier zijn. Het lijkt bijna niet echt. We zijn naar Tilcara gereden (volgens Lonely Planet niet zo toeristisch) een stoffig kleurrijk dorpje op zo´n 2500 meter. Daar deden we een poging om te tanken, helaas ze hadden alleen maar diesel en mas tarde misschien wat nafta. Na een nacht in een heel leuk hoteletje te hebben doorgebracht dat tegenover een camping lag waar alle musicale hippies verbleven zodat we gezelig met muziek in slaap gevallen zijn, zijn we nu weer terug in Salta. Was het daar een paar dagen geleden nog zeer nat en frisjes, het was nu weer geheel op temperatuur. Met de gondel naar de top van de Bernardo gegaan en van daaraf kon je de stad goed overzien. De Plaza van de 9e juli is de place to be en daar kijk je je ogen uit naar alles wat iedereen verkoopt , empenada´s, speeldingetjes, het geloof...... etc en natuurlijk muziek. Overal wordt muziek gemaakt. Tijdens onze rondgang kwamen we ook langs een cd zaak die een leuk muziekje hadden opstaan. Twee ode mannetjes waren blij met ons bezoek en vertelden dat deze cd van een lokale beroemdheid was en vonden het leuk om die aan ons te verkopen. Toen we vertelden dat we uit Hollanda kwamen riepen ze in koor queso !! en nog iets over een gemiste voetbal gebeueren in Zuid Afrika (alweer minder leuk). Vandaag zetten we onze tocht voort naar het zuiden. Omdat ik de foto´s (nog) niet heb verkleind (weet niet hoe dat moet) is het versturen van foto´s een tijdrovende klus dus....... dat gaat nog even duren

tot zover, liefs Dick en Lanny

lokje coenegracht

Wat leuk om weer van jullie te horen. Dick zal het wel fantastisch gevonden hebben dat er ook nog muziek gemaakt werd. ik ben benieuwd naar de CD.
Ik was gisteren in het restaurant van de Lloyd in Amsterdam om te luisteren naar zigeunermuziek. Trude, een vriendin van Véronique maakt al 15 jaar deel uit van een groep van 8 musici die zigeunermuziek maken. Ik was daar ivm een benefietconcert op 18 maart in Wadiinxveen in een heel leuk kerkje. De sfeer was goed en het is erg leuke muziek, instrumentaal en vocaal. Jullie krijgen nog wel een uitnodiging. Octave was naar de verjaardag van An en Frans. Daar was weer geweldig gekookt met ondersteuning van Josephine en Katherine.
Geniet verder en lfs

Hedy en Jit

Klinkt goed en spannend.jullie zullen toch ook nog een keer naar Patagonia moeten. zo wonderschoon! Het nadeel van een geheel geplande reis is dat we weer terug moesten naar BA. Zelfde leuke hotel maar kamer is de helft kleiner.Maar anderzijds zaten hotels en vluchten wel vol om Patagonia. Proberen morgen over te steken naar Uruquaie. Hoe laat denken jullie woensdag aan te komen in Cordoba?

Joes

Maak je niet druk over die foto's je hebt vakantie!!!!
Je verhalen zijn ook leuk.
Geniet er maar van, het lijkt me allemaal heel bijzonder en mooi daar.
Hier is het even mooi weer, een beetje vriezen en veel zon,
Maar vanaf morgen wordt het weer grijs en nat.
Liefs

kiki

leuk leuk om het zo van afstand mee te bleven. Krijg enorme zin in een vakantie in een ver land. Hoe is het eten eigenlijk veel behalve afwisselend, veel biefstukken en bonen ? wordt het buikje al wat minder ?

grt kiki

ombi

Lieve Dila,
Wat een prachtige reisverhalen en kleurrijke foto's, ook al is het moeilijk ze te verkleinen en te versturen :) !!

liefs ombi

toos

waarom het nu eindelijk pas lijkt om de site te openen, joost mag het weten. inmiddels hebben jullie in ieder geval niet stil gezeten, de verhalen zijn zeer aanlokkelijk. ik zou zeggen, vooral genieten daar! veel liefs T&M